Produkty pro semena zápatí (8)

Sezamová semena

Sezamová semena

Sezamová semena jsou všestrannou surovinou dostupnou v různých barvách, včetně bílé, hnědé, černé, červené a žluté. Tato semena jsou zbavena slupky, aby se odstranila černá kůže před balením, přičemž tmavší semena nabízejí nejvíce chuti. Sezamová semena mají oříškovou, čerstvou chuť, která se často používá jako posyp na chleba a housky. Také se posypávají na saláty a smažená jídla v asijské kuchyni. Mletý sezam je hlavní složkou Tahini, základní pasty na Blízkém východě, a používá se v tyčinkách se semeny, kuřecích pokrmech a rýžových pokrmech.
Dýňová semena

Dýňová semena

Popis : Semena dýně, známá také jako dýňová semena, jsou bohatým zdrojem živin, zejména hořčíku, zinku a nenasycených mastných kyselin. Jsou široce používána jako zdravá svačina a v mnoha kulinářských receptech pro přidání křupavé textury a oříškové chuti. Kromě jejich potravinářského použití jsou semena dýně také ceněna pro své prospěšné vlastnosti v oblasti zdraví a kosmetiky, zejména pro zdraví prostaty a pleti. Původ : Ukrajina.
Oloupaná sezamová semena

Oloupaná sezamová semena

Prémiová kvalita loupaných sezamových semínek. Sezamová semínka nabízejí mnoho dobrých věcí: Nasycené mastné kyseliny, vláknina, minerály a vitamíny, které obsahují, jsou ceněny jako cenné ingredience. Sezam se používá k vylepšení mnoha pokrmů.
Anýz, celý

Anýz, celý

Doba dodání: 3 - 5 pracovních dnů Kapacita dodání: 6000Kg / měsíčně Minimální objednávkové množství: 1 x 25Kg pytel Odeslat dotaz e-mailem Zobrazit telefonní číslo 25Kg pytel
Černé rozinky

Černé rozinky

Uzbecké rozinky jsou známé svou kvalitou a chutí. Černé rozinky jsou sušené hrozny, které se od ostatních typů rozinek liší svou tmavou barvou a silnou chutí. Mají bohatší chuť a aroma než světlé rozinky a často se používají při přípravě sladkých pokrmů, pečiva a dezertů. Rozinky jsou také bohaté na antioxidanty a další živiny, což je činí oblíbenou složkou zdravé stravy.
SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÁ MOUKA

SLUNEČNICOVÉ JÍDLO
Semena koriandru

Semena koriandru

Semena koriandru jsou celosvětově oblíbené koření, které je hned po pepři nejvíce používané. Tato semena se pěstují a zpracovávají po celém světě, přičemž Egypt je významným producentem. Semena koriandru nabízejí teplou, zemitou a aromatickou chuť, která se nejčastěji používá v mletém stavu. Jsou základem indické kuchyně, kde dodávají pokrmům nádech sladkosti a pikantnosti. V indonéské kuchyni se koriandr používá v receptech na tempeh a fazolové pokrmy. Semena pozvedávají chuť zelí, kukuřice, chutney a omáček a také se používají na nakládání zeleniny, což je činí univerzálním doplňkem do každé kuchyně.
Sarrasin

Sarrasin

Popis : Sarrasin (Fagopyrum esculentum), také známý jako „černá pšenice“, je jednoletá rostlina pocházející z Asie. Na rozdíl od tradičních obilovin nepatří mezi trávy, ale mezi rdesnovité. To mu dává jedinečné nutriční vlastnosti, jako je absence lepku. Zrna sarrasinu jsou malá, trojúhelníková a obalená hnědou až černou slupkou, která obklopuje bílou jádro. Naši sarrasin pěstujeme za optimálních podmínek, abychom zajistili stabilní kvalitu a vysokou nutriční hodnotu. Původ : Ukrajina.